Jun.01

Bouwplaat HHK Elspeet

Voor de hersteld hervormde gemeente van Elspeet ontwikkelde ik een bouwplaat die zelf in elkaar kan worden gezet. De bouwplaat is gebaseerd op de originele bouwtekeningen en gemaakt op schaal 1:300. Alle onderdelen zijn gedrukt op 170 grams papier en gebundeld in een mooi boek op A4-formaat.

Geen categorie

Jan.15

Jan.14

Verzamelkwartet voor SGP Nunspeet

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Om de SGP-fractie van de gemeente Nunspeet op een ludieke manier onder de aandacht te brengen, ontwikkelde ik een Verzamelkwartet. Dit Verzamelkwartet bestaat uit 9 flyers. De eerste flyer vormt een doosje, de resterende 8 flyers bevatten een kwartet. In de periode van 20 januari tot en met 12 maart ontvangen de ruim 10.000 huishoudens in de kernen van de gemeente Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Hulshorst, Vierhouten) wekelijks via de huis-aan-huisbladen een flyer. Door het doosje en de kaartjes uit te knippen, sparen ze een leuk kwartet bij elkaar.

Geen categorie

Apr.11

Inzoomen op Bethelkerk te Genemuiden

Voor mijn opdrachtgever Genemuiden Actueel schreef ik een artikel over het nieuwe kerkgebouw van de Hersteld Hervormde gemeente te Genemuiden. Omdat ik nog meer werk in hetzelfde gebouw te verrichten had, maakte ik een aantal foto’s van het interieur van de nieuwe kerk. Wat mij betreft vertelt mijn panoramafoto van de kerkzaal het meest over de inrichting van het gloednieuwe gebouw. Omdat het een grote foto is, stel ik hem hierbij beschikbaar met de mogelijkheid om er diep op in te zoomen.

Zoom hier dieper in op een panoramafoto van de Bethelkerk.

Geen categorie

Mar.02

Brochure t.g.v. ingebruikname Metzlerorgel HHK Elspeet

De orgelbouwcommissie van de Hersteld Hervormde gemeente in Elspeet benaderde me met de vraag of ik een brochure kon ontwerpen ter gelegenheid van de ingebruikname van het Metzlerorgel. Dit orgel werd aangeschaft in Duitsland, waarna het werd omgebouwd en uitgebreid tot een nieuw volwaardig kerkorgel. Om te voorkomen dat de brochure te veel op andere orgelbrochures zou gaan lijken, besloot ik een ‘bewaarexemplaar’ te ontwerpen. Het resultaat: een liggend boekwerkje van 44 pagina’s. De uitgebreide documentatie en vele foto’s van de orgelcommissie maken het boekje tot een ‘must-have’ voor orgelliefhebbers, gemeenteleden en andere betrokkenen.

Blader hier online door de orgelbrochure.

Geen categorie